Om

Jag har alltid haft tankar på att någon gång förverkliga ideérna jag samlat på mig under åren. De flesta innovationstankarna har jag skrivit ned i ”idéboken”.

Under 2008 bestämde jag mig för att göra något åt mina nedtecknade idéer och tog kontakt med Innovationsbyrån i Katrineholm. Därefter följde kontakter med, 8-Pointrading, CR Engineering, Patent och Registreringsverket, Almi med flera. (se länkarna till hemsidan)
Jag fick också ett viktigt ekonomiskt stöd från Tillväxtbanken i Katrineholm.

Under 2009 startade jag företaget Innovation i Granhed (www.innovationigranhed.se). Samtidigt startade dottern Sara sitt företag, Sara Strand (www.sarastrand.se)  ett tjänsteföretag med grafisk design och formgivning som affärsidé. Just det faktum att vi båda kom igång med företagen vid samma tillfälle har medfört mycket positivt genom att vi kunnat stöjda varandra på olika sätt.

För tillfället har jag två produkter för vedhanteringssystem, Solved 1 och Solved 2, under tillverkning. Dessa finns nu för försäljning.
Mitt råd till dig som går och funderar på att förverkliga din idé, gör verklighet av detta och sätt igång. Hjälp och stöd finns att få.

Leif Strand